Dünyanın önde gelen akıllı telefon markası vivo, Türkiye’de üretimi gerçekleştirilen Y serisinin en yeni üyesi Y15s modeli ile zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar yaratma ve uygun fiyat aralıklarında yüksek teknolojiye ulaşma vizyonunu daha da ileriye taşıyor. Eşsiz dizaynı ve teknolojinin en gelişmiş halini bir araya getirmesiyle dikkat çeken Y serisinin, hayatı tam kapasite yaşama imkanı sunan en yenisi ‘Y15s’ satışa çıkıyor.

vivo Y15s’in 1600x720 HD + çözünürlüklü 6,51 inçlik 20:9 oranındaki yüksek görüntü kalitesine sahip ekranı vazgeçilmez özelliklerinin başında bulunuyor. HD+ Halo FullView geniş ekranı hem video izlerken hem oyun oynarken sunduğu etkileyici görüntü kalitesi ile kusursuz eğlence deneyimi sunuyor. Kullanıcılar deneyimin keyfine varırken vivo Y15s onlar için Göz Koruma Modu ile mavi ışığı filtreliyor ve gözlerine nazikçe davranarak baktıkları her şeyi daha büyüleyici bir hale büründürüyor. Bunların yanı sıra Y15s’i ister parlak güneş ışığının altında ister gecenin zifiri karanlığında kullanıldığında ekran parlaklığının otomatik olarak ayarlanmasıyla konforlu bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. 

Yepyeni vivo Y15s, her zaman "Hareket Halinde" olan ve gün boyunca rahatlıkla yanlarında taşıyabilecekleri bir akıllı telefon isteyen tüketicilerin yaşam tarzlarına uyacak tasarımıyla da yaşamın vazgeçilmez bir aksesuarı olmaya aday gösteriliyor.  

Yeni Çağın Kamerası

vivo Y15s, arkada bulunan yapay zeka destekli13 MP’lik çift kamera sistemiyle birleşen f/2,2 diyafram açıklığı sayesinde kadraj içerisine yer alan tüm ayrıntıları ortaya çıkarıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılara gerçek bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Günlük çekimleri daha kusursuz hale getirmek için tasarlanan Y15s, Panorama, Portre, Canlı Fotoğraf ve Pro Modu gibi geniş bir özellik yelpazesi ile destekleniyor. Aynı zamanda, 4 cm odak sunan 2 MP Süper Makro Kamerasıyla da çıplak gözlerden gizlenmiş mücevherlerle dolu küçük ve heyecan verici dünyaları keşfetmeye yardımcı oluyor.

Yalnızca arka kamerasının değil ön kamerasının da birçok özelliğe sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Y15s, selfie ve portre fotoğraflar çekmeyi en büyük hobiniz haline getiriyor. Selfie doldurma ışığı sayesinde az ışıklı ortamlarda parlaklık etkisini gerçek zamanlı olarak görülebilmesini sağlıyor ve böylece kolaylıkla poz vermek kolaylaşıyor. Bu özellik aynı zamanda ortamdaki soğuk ve sıcak ışığa otomatik olarak uyum sağlayarak poz verenlerin mükemmel görünmesine yardımcı oluyor. 

Güçlü ve Uzun Ömürlü Performans

vivo, Y serisi telefonlarında sınırsız oyun performansı ile kesintisiz bir eğlence vadediyor. Bu iddiasını destekler nitelikte olan Y15s, Multi-Turbo 3.0 sistem performansı ile oyunlarda donma ve gecikmeleri en aza indirgeyerek oyundaki en vurucu sahneleri optimize ediyor ve gücünü 5000 mAh’lik dev pilinden alarak uzun saatler boyunca oyun ve eğlence deneyimi sunuyor. Tam dolu şarj kapasitesiyle, 18,74 saate kadar çevrimiçi HD film akışı veya 7,89 saat yoğun oyun süresi kullanıcılara sunuluyor.

Yüksek Kalite Deneyim

Günümüzde akıllı telefon sektörüne yön veren genç neslin isteklerini ve beklentilerini can kulağı ile dinleyen vivo, Y15s modeliyle yaşam enerjisini yükseltmeye devam ediyor.  

Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 Helio P35 işlemciye sahip Y15s, 3G RAM ve 32 GB depolama alanı ile kullanıcılarına özgürce kullanabilecekleri bir kapasite sunuyor. 1 TB’a kadar genişletebilen kapasite alanı ile heyecanla yeni fotoğraf çekilecek o an diğer değerli anılardan hangisini sileceklerini düşünmelerine gerek kalmadan muhafaza etmelerine imkân tanıyor. 

vivo, bu modelinde de sunduğu özel Multi-Turbo 3.0 özelliği ile akıcı bir deneyime ev sahipliği yapıyor. Y15s, özellikle arka planda aynı anda çok fazla uygulama çalışırken CPU ve bellek kaynaklarını doğru yöneterek mükemmel hızı ulaşılabilir kılıyor. Bu sayede internette sörf yaparken sorunsuz bir akışa veya oyun oynarken daha hızlı bir deneyime sahip olma imkanını sunuyor. 

Ayrıca çift sim kartı özelliği sayesinde kullanıcılar yanlarında iki telefon taşıma zahmetinden kurtuluyor ve hayatı dolu dolu kesintisiz şekilde yaşayabiliyor. 

Tüm bu özelliklerini 8,28 mm’lik ince gövdesine sığdırmayı başaran Y15S, yalnızca 179 gr ağırlığından oluşuyor. Rahat kullanımı ve ince tasarımı yüksek teknolojiyle buluşturan bu telefon 3 boyutlu tasarım harikası arka kapağı ile görsel bir şölen yaşatıyor. Yan Tarafta Parmak İzi Okuyucu tasarımı, güç düğmesiyle parmak izi okuyucuyu bir araya getirerek telefonunuzun ekranını açarken aynı zamanda ekran kilidini de açmanızı sağlıyor. Bu tasarım Y15s'e zarif ve şık bir görünüm katarken kullanıcı etkileşimini de neredeyse zahmetsiz hale getiriyor. Son moda renkler gözetilerek seçilen Mistik Mavi ve Dalga Yeşili renkleri sizlere zarafetin ve sakinliğin bir arada olduğu özgün bir tarz yaratmak için geliyor. 

haber7