Kursa Katılım Şartları:

E-Devlet Kapısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden 3. Kademe yüzme denklik başvurusu SEDB tarafından onaylananlar.
Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar. (2. Kademe Antrenörlük Belgesi üzerinden 2 yıl geçmiş olması ve 2. Kademe antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az 2 seminer belgesi gerekmektedir.)
Kurs Detayları:

Kurs Yeri: Ümitköy Spor Kompleksi, Ankara
Kurs Eğitim Tarih Aralığı: Adaylar 17 Temmuz Çarşamba günü saat 11:00’da havuz malzemeleri ile tesiste hazır bulunacaklardır. Kurs 21 Temmuz Pazar günü tüm derslerden yapılacak sınavla sona erecektir. (Eğitim 5 gün sürecektir)
Başvuru Tarihi: 9-12 Temmuz 2024. (Sistem 9 Temmuz 12:30 – 13:00 aralığında açılacak ve son güne kadar açık kalacaktır.)
Ödeme ve Başvuru: Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvurularını gerçekleştirdikten sonra, son başvuru günü saat 13:00’a kadar ödeme yapmayan kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ödeme yapan ve başvuru koşullarını sağlayan tüm adaylara sistem üzerinden onay verilecektir. Ödeme yapıp kursa gelmeyen kişilerin ücret iadesi yapılmayacaktır.


Kursa Katılım Şartları:

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek uzuv kaybının olmaması veya uzuvlardan herhangi birinin işlevini yerine getirememesi.
Görme, işitme ve konuşma engeli veya akıl hastalığı ile malul bulunmamak.
Kurs Kontenjanı: Kurs kontenjanı 50 kişi olup, sistem üzerinden 70 kişilik başvuru alınacaktır. 50 kişilik kurs kontenjanı, Antrenör Eğitim Talimatının 7. Maddesindeki şartları bütünüyle sağlayan kursiyerler arasından seçilerek oluşturulacaktır. Kursa başvurmak kursa kabul anlamına gelmemektedir.

Ödeme Bilgileri:

BESYO denklik başvurusu onaylananlar için kurs ücreti 1.000 TL.
Temel eğitimden başarılı olanlar için kurs ücreti 10.000 TL.
Para yatırma işlemi Garanti Bankası şubelerinden ya da Garanti İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılmalıdır. Şubeden yapılan ödemelerde, “Fatura Ekranından-Spor Federasyonları Ödemesi” olduğu belirtilerek, sadece TC Kimlik numarası veya referans kodu ile ödeme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeniz geçerli olmayacaktır. İnternet bankacılığı ile ödemelerde, işlemler-ödemeler-fatura-fatura ödeme-abone no ile ödeme – kurum; sigorta ve özel firma ödemeleri-spor federasyonları ödemeler-TCKN ve referans kodu girilerek ödeme yapılabilir.

Önemli Duyuru: Bu duyuru sadece bütünlemeye gelecek adayları ilgilendirmektedir. 1 Temmuz 2023 tarihinden sonra katılarak başarısız olduğunuz uygulama eğitimi ders ya da dersler için bütünleme başvurusu e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvurunuza onay verilmesi durumunda tarafınıza bütünleme ücreti için referans numarası oluşturulacaktır. Ücret 1.250 TL olup, her ders için ayrı değil toplam ücrettir. Ödemeler Garanti Bankası şubelerinden veya Garanti İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılmalıdır.

Kurs Programı:

18-19 Temmuz Teknik Taktik 10:00
20 Temmuz Antrenman Planlanması 13:00
20 Temmuz Özel Antrenman Bilgisi 09:30
Kayıt ve Kabul İşlemleri:

Kursiyerler başvuru durumlarını e-devlet üzerinden kontrol edebilirler. Kursa katılacak kişiler “Asil Onay Var” yazısı ile bilgilendirilecektir.
Katılımcı listesi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği web sitesi üzerinden paylaşılmayacaktır.
Kontenjana dahil olamayan kişiler bir sonraki kursa katılım sağlayabilmek için tekrar başvuru yapmak zorundadır.