BİTLİS in Tatvan İlçesi nde okul sporları için Şanlıurfa dan Muş a giden okul takımını taşıyan minibüsle bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 i öğrenci 6 kişi yaralandı. Kazada, minibüste bulunan ve Muş’a voleybol maçına giden 5 öğrenci ile otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesi ne kaldırdı.


Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü Ödenek Vermedi!!!

Viranşehir İsmet Öztop Ortaokulu voleybol kız takımı sorumluları "Yaşananlardan dolayı çok üzgün olduklarını, çok şükür öğrencileri sağ salim teslim ettiklerini, asıl üzüldükleri nokta ise Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü nden kimsenin ilgilenmediğini söylediler. Kendi imkanlarıyla müsabakalara giden ve hiçbir şekilde Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü tarafından hiçbir yardım ve destek almadıklarını vurguladılar. "


Bundan sonra okul spor müsabakalarına katılmayacağız.

Viranşehir İsmet Öztop Ortaokulu voleybol kız takımı soruluları "Bu yaşanan olay okullarda spora değer verilmediğinin kanıtıdır. Öğrencilerimizde bizde çok büyük şok atlattık. Bundan sonra hiçbir şekilde okul spor müsabakalarına katılmayacağız" dediler.


Bizlerde bedenegitimi.gen.tr sitesi olarak öğretmenlerimize ve öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar,  Spor Bakanlığının bu olayda sorumlular hakkında acilen soruşturma başlatmasını ve sonucu da kamuoyuna bildirmesini bekliyoruz.