ŞEHİRKADEMEBAŞVURU TARİHİKURS TARİHİÜCRET
Ankara3. Kademe27-31 Mart 202303-07 Nisan 2023
5500 TL
     

 

3. KADEME: Kurs Yeri: ÜMİTKÖY SPOR KOMPLEKSİ-ANKARA • Kurs Eğitim Tarih Aralığı: : Adaylar 3 Nisan Pazartesi günü saat 11:00’da havuz malzemeleri ile tesiste hazır bulunmaları gerekmektedir. 7 Nisan Cuma günü tüm derslerden sınav yapılacak ve kurs sona erecektir.

Kurs Başvurusu: E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/ Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Kurs Başvurusu/Antrenör şeklinde yapılacaktır.

 

Kontenjan sayısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden belirlenmiştir. Kontenjan dolduğunda sistem otomatik olarak kapanacaktır.

NOT: Kurs için başvuru evrakları E-devlet kapısı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

Para yatırma işlemi Garanti Bankası Şubelerinden ya da Garanti İnternet Bankacılığı kullanarak yapılmalıdır.

-Şubeden yapılan ödemelerde, “Fatura Ekranından-Spor Federasyonları Ödemesi” olduğu belirtilerek, sadece TC Kimlik numarası veya Referans kodu ile ödeme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeniz geçerli olmayacaktır.

– İnternet Bankacılından ise, İşlemler-Ödemeler-Fatura-Fatura Ödeme-Abone No ile Ödeme – Kurum; Sigorta ve Özel Firma Ödemeleri-Spor Federasyonları Ödemeler-TCKN ve Referans kodu girilerek ödeme yapılabilir.


IBAN numarasına yatırılan ödemeler KABUL EDİLMEYECEKTİR

• Yüzme branşında milli sporcu olduğunu belgelemiş antrenör adayları seçmeden muaf tutulacaktır. Seçme günü millilik belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

• Sınav sonucuna itirazlar, kazanan listesi açıklandıktan sonra ki 20 dakika içinde kabul edilecektir. Daha sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.