Wellness 1. Kademe Yardımcı Eğitmenlik Kursu – Aksaray

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu, 15-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında Aksaray’da Wellness 1. Kademe Yardımcı Eğitmenlik Kursu düzenleyecek. Yüz yüze gerçekleştirilecek olan kurs için son başvuru tarihi 9 Temmuz 2024, saat 17:00 olarak belirlendi.

Kursa katılmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca, adayların görevlerini yapmaya mani fiziki engeli bulunmaması, belirli suçlardan mahkûm olmamış olmaları ve son üç yıl içinde altı aydan fazla ceza almamış olmaları şartları aranmaktadır.


Başvurular, E-devlet üzerinden yapılacak olup, kurs ücreti 4.500 TL’dir. Ödeme, Türk Ekonomi Bankası (TEB) üzerinden gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi ve başvuru için Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu’nun resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Yoga 1. Kademe Yardımcı Eğitmenlik Kursu – Bursa

Aynı tarihlerde, 15-19 Temmuz 2024, Bursa’da Yoga 1. Kademe Yardımcı Eğitmenlik Kursu da düzenlenecek. Yüz yüze yapılacak olan bu kurs için de son başvuru tarihi 9 Temmuz 2024, saat 17:00 olarak belirlendi.

Yoga eğitmenlik kursuna katılacak adayların da en az lise mezunu olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve belirli suçlardan mahkûm olmamış olmaları gerekmektedir. Adayların ayrıca son üç yıl içinde altı aydan fazla ceza almamış olmaları gerekmektedir.

Başvurular yine E-devlet üzerinden yapılacak ve kurs ücreti 6.000 TL olarak belirlenmiştir. Ödeme, Türk Ekonomi Bankası (TEB) üzerinden yapılacaktır. Başvurular ve detaylı bilgi için Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu’nun resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Başvuru Süreci ve Önemli Detaylar

Başvuruların bilgisayar ortamında yapılması gerektiği, telefon veya tablet üzerinden başvuru yapılamayacağı belirtilmektedir. Kursa katılım kontenjan ile sınırlı olup, referans numarasına sahip ödeme yapan ilk 50 kişi asıl listeye alınacaktır. Değerlendirme sonucu kursa katılım koşullarına uygun adayların mail adreslerine referans numarası federasyon yetkilisi tarafından gönderilecektir. Kurs başvuruları ve ödeme işlemleri için Türk Ekonomi Bankası (TEB) kullanılacaktır.

Kurs Ücretleri ve Ödeme Bilgileri

Wellness Kursu Ücreti: 4.500,00 TL
Yoga Kursu Ücreti: 6.000,00 TL
Banka: Türk Ekonomi (TEB) Bankası
Hesap Adı: Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu

Başvuru için E-devlet Adresi: E-devlet Spor Bilgi Sistemi

Kurslarla ilgili detaylı bilgiye Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu’nun resmi web sitesinden ulaşılabilir.