Trabzonspor transferde hız kesmiyor. Anthony Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna kattığını açıklayan bordo mavililer; Borna Barisic, John Lundstram ve Denis Dragus ile de sözleşme imzalamıştı.

Cham'da imza an meselesi

Uzun süredir görüşülen Muhammed Cham da artık imzaya kaldı. Avusturyalı yıldızla anlaşan Trabzonspor, kulübü Clermont ile kalan son pürüzleri de gidermeye çalışıyor.

Stoper transferinde ise ibre Marsilya forması giyen Samuel Gigot'ya dönmüş durumda... Abdullah Avcı'nın beğendiği ve Rusya'da oynarken de istediği tecrübeli oyuncunun transferinde ciddi mesafe kat edildi.

Diğer yandan Trabzonspor'da kaliteli yerli oyuncu sayısını artırmaya yönelik çalışmalar da devam ediyor.

Karadeniz ekibi bu doğrultuda İngiltere Championship'te Middlesbrough forması giyen Daniel Tan Barlaser için teklif yaptı. Türk kökenli olan İngiliz oyuncu 6 ve 8 numara olarak görev yapabiliyor.

Trabzonspor, Standart Liege forması giyen Cihan Çanak ve MKE Ankaragücü'nden Efkan Bekiroğlu için ise pazarlıklarını sürdürüyor.


Oyuncuların yüksek bonservis taleplerini daha makul seviyelere çekmeye çalışan bordo mavililer, uygun şartlar oluştuğu takdirde bu iki ismin transferini de bitirmek istiyor.