Gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Trabzonspor'da yazın yaprak dökümü yaşanacak.

Filip Benkovic, Mehmet Can Aydın, Berat Özdemir ve Paul Onuachu'nun kira süreleri ile Nicolas Pepe'nin sözleşmesi sona erecek.

Stoper transferine bağlı olarak teklif gelmesi durumunda Joaquin Fernandez ve yüksek maaşı nedeniyle Denswil ile de yollar ayrılabilir.

Nantes, Eren Elmalı'yı uzun zamandır takip ediyor. Fransız ekibi, yaz transfer döneminde başarılı sol bek için Trabzonspor'un kapısını çalmayı planlıyor.

Bu bölge için Barisic ile büyük ölçüde anlaşan bordo mavililere iyi bir teklif gelirse Eren de Nantes'ın yolunu tutabilir.

Fountas ve Umut Bozok'un da takımdan ayrılması gündemde... Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan iki oyuncu, Abdullah Avcı'nın gelecek sezon planları arasında yer almıyor.

Uğurcan, Bardhi ve Trezeguet'nin adları da sıklıkla transferle anılıyor. Bu 3 isim Avcı'nın planları arasında önemli yer tutsa da kayda değer teklifler gelmesi durumunda satışlarına onay verilecek.

Diğer yandan Trabzonspor'un başka takımlara kiraladığı Kourbelis, Teklic, Lahtimi ve Maxi Gomez de sezon sonu takıma dönecek.

Kadroda düşünülmeyen 4 oyuncunun da takımdan ayrılması bekleniyor.