RODRIGUEZ İDDİASI!

Real Madrid ve Bayern Münih gibi devlerin formasını giyse de kariyerinde düşüş yaşayan James Rodriguez, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Katar ekibi, Al-Rayyan ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam eden 30 yaşındaki Kolombiyalı 10 numaranın Avrupa'ya dönmek istediği, Galatasaray'ı da önemli bir kapı olarak gördüğü belirtiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Rodriguez ile ilgili kararını maliyetine göre verecek. 

FENERBAHÇE 17'LİK HAMZA'YI İSTEDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor'un 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Hamza Baran Arıkan'a talip oldu. Bu sezon A Takımda sadece 1 karşılaşmada forma giyen Hamza Baran'ın geçen sezon Fenerbahçe'den yeşil beyazlı kulübe kiralık olarak gönderilen Uğur Kaan Yıldız'la takas edilmesinin söz konusu olduğu aktarıldı. 

AVRUPA'YA GİDECEK!

FIFA Menajeri Necdet Ergezen, Abdülkadir Ömür'ün Avrupa'ya gideceğini, Erce Kardeşler'in Trabzonspor'dan ayrılacağını açıkladı. "Abdülkadir Ömür 18 yaşından beri Avrupa takımları tarafından takip ediliyor. Fransa'dan İspanya'dan Almanya'dan ilgi var. 2 yıldır yurt dışıyla ilgiliyiz sıcağız. Abdülkadir de yurt dışında kariyerine devam etmek istiyor. %100 hedef yurtdışı." 

İLK HEDEF UMUT BOZOK!  

Trabzonspor'da rota golcü transferine dönerken, yönetim ilk olarak Süper Lig'de geçen sezonun gol kralı Umut Bozok ile görüşecek. Bordo-mavili idareciler bu hamlesinden olumlu bir sonuç almazsa rotasını Haji Wright'a çevirecek. 

SAĞ BEKTE ROTA: ONUR BULUT!

Sacha Boey'in ayrılmak istemesi sonrasında Cim Bom'da gündem sağ beke döndü. Bu doğrultuda Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Onur Bulut gündeme gelirken, hafta içinde bu operasyonun da başlaması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarla 1 yıllık sözleşmesinin kalması Onur'un da açıkca ayrılmak istediğini söylemesi Cim Bom'un masada elini güçlendiren detaylar. 

DENAYER'DE FARK 2 MİLYON EURO!

Galatasaray transfer için pazarlıklarını sürdürüyor. Görüşmeler için İstanbul'a gelen Jason Denayer, 4 yıllık sözleşme karşılığı Galatasaray'dan toplam 10 milyon Euro istedi. Sarı-kırmızılılar, imza parası dahil her sezon 2 milyon Euro teklif edecek. 

BELOTTI'YE SIKI MARKAJ!

Jorge Jesus'un istediği İtalyan golcü ile ilk temas kuruluyor. Fenerbahçe yönetimi, boşta olan Belotti ile bu hafta masaya oturacak. 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 3 milyon Euro civarı bir rakam önerilecek. Belotti'nin piyasa değeri 20 milyon Euro civarında. Golcü oyuncu daha önce Palermo ve AlbinoLeffe formalarını giymişti. 

YUSUF YAZICI BOMBASI!

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yusuf Yazıcı'nın transferi için kolları sıvadı. Başarılı futbolcuyla ilk görüşmeyi de Fransa'da Buruk yaptı. Okan Buruk'un "Galatasaray'da birlikte önemli işlere imza atabiliriz" dediği öğrenildi. Rus basını, CSKA Moskova'nın 25 yaşındaki milli futbolcunun 11 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediğini duyurdu. 

KARTAL'DAN DOĞUKAN YOKLAMASI!

Valerien Ismael ile birlikte alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş yönetimi, Antalyaspor'a son dönemde önemli bir çıkışa imza atan Doğukan Sinik için çalışmalara başladı. Genç futbolunun da kulübüyle anlaşılması halinde kariyerine İstanbul'da devam etmeye olumlu baktığı öğrenildi. Doğukan geçen sezon 35 maçta 3 gol ve 7 asist üretti. 

KIM İÇİN DEV KAPIŞMA!

Napoli'nin ardından Everton ve Sevilla da Güney Koreli stoper için harekete geçti. Fenerbahçe, 23 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin altındaki rakamı kabul etmeyecek. Kim de bir sezon daha çubuklu formayı giymek istese de teklifleri gördükten sonra karar verecek. Kim'in satılması halinde Fenerbahçe'nin ilk hedefinin Olimpiakos forması giyen Ruben Semedo olması bekleniyor. 

MARLON OLMAZSA ALTERNATİFLER NET!

Trabzonspor savunma hattı için yoğun mesaide. S.Donetsk'in yüksek bonservis isteğini kırmaya çalışan bordo-mavililer, Marlon transferinde başarılı olmazsa Kaan Ayhan ve Marc Barta için girişimde bulunacak. 

MARIO BALOTELLI 5 MİLYONA GELİYOR!

Galatasaray için Balotelli iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, sarı-kırmızılıların bu transferi bitirmek için Adana Demirspor'la anlaşmasına gerek yok. Çünkü Adana ekibiyle Balotelli arasında yapılan anlaşmada 5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var ve Galatasaray bu bedeli öderse İtalyan golcüyü kadrosuna katacak. Okan Buruk'un imzasının ardından transfer netleşecek.