UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3’üncü haftasında temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Davide Massa yönetti.

Karşılaşmayı konuk ekip Bayern Münih 3-1 kazandı. Alman ekibine galibiyeti getiren golleri 8’inci dakikada Kingsley Coman, 73’üncü dakikada Harry Kane ve 79’uncu dakikada Jamal Musiala kaydetti. Temsilcimiz Galatasaray’ın tek sayısını ise 30’uncu dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılılar, A grubundaki ilk yenilgisini alarak 4 puanla 2’nci sırada kaldı. Bayern Münih ise yoluna 3’te 3 ile devam ederek grupta 1'inci sıradaki yerini korudu.

Manu gruptaki ilk galibiyetini aldı

A grubundaki diğer karşılaşmada ise İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United ile Danimarka temsilcisi Kopenhag karşı karşıya geldi. Old Trafford’ta oynanan maçta İtalyan hakem Marco Guida düdük çaldı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 72’nci dakikada Harry Maguire’ın attığı tek golle kazandı. Öte yandan Kopenhag’da Jordan Larsson'un 90+7’nci dakikada kullandığı penaltıda kaleci Andre Onana gole izin vermedi. Bu sonucun ardından İngiliz ekibi gruptaki ilk galibiyetini alarak 3’üncü sırada haftayı kapattı. Danimarka temsilcisi ise 2’nci mağlubiyetini aldı ve 1 puanla son sırada kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları şu şekilde:

A GRUBU:

Galatasaray - Bayern Münih: 1-3

Manchester United - Kopenhag: 1-0

B GRUBU:

Lens - PSV Eindhoven: 1-1

Sevilla - Arsenal: 1-2

C GRUBU:

Sporting Braga - Real Madrid: 1-2

Union Berlin - Napoli: 0-1

D GRUBU:

Inter - Salzburg: 2-1

Benfica - Real Sociedad: 0-1