Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Bodrum'da dünya Fenerbahçeliler gününde konuştu.

İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Koç, "İstediğimiz transferleri birer birer yapıyoruz, taraftarımız sabırlı olsun" dedi.
Ali Koç, teknik direktör Jose Morinho ile de aralarında çok iyi bir iletişim olduğunu belirtti.

Youssef En-Nesyri transferine ilişkin ise Koç şu ifadeleri kullandı:
"Youssef En-Nesyri'yi çok istiyoruz. Mario Branco 48 saat süre vermişti, süre dolmak üzere. Sabrımız taşmak üzere. Oldu oldu, olmadı; B,C,D planlarına gideceğiz."
Koç, takıma Jose Mourinho'yu kazandırdıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
"Bize 3-4 tane transfer lazımdı, iki kanat, bir forvet, bir stoper. Hoca bunu istiyordu. Özellikle Çağlar'ı (Söyüncü) istiyordu, bitirdik. Max Meyer'i istiyordu, bitirdik. İkinci kanat Oğuz Aydın'ı aldık. Hakikaten çok iyi bir transfer yapmışız. Şimdiden yolu açık olsun. Çok önceden Levent Mercan'ı aldık, o da başarılı olacak göreceksiniz. Ferdi'yi (Kadıoğlu) çok isteyen var. Ferdi'yi biz daha fazla istiyoruz. Ferdi kalmak zorunda. Forvet transferini bitirdikten sonra, ağustos sonuna kadar fırsat transferleri bekleyeceğiz. Forveti hepiniz merak ediyorsunuz. En-Nesyri'yi çok istiyordum, hala istiyoruz. Ama sabrımız taşmak üzere. Buradan da selam olsun, Mario Branco'ya 48 saat verdim. Kadromuz iyiydi, şimdi daha iyi oldu. Bir iki nokta atışı daha, gerekirse daha da iyi olabilir. Şu ana kadar 'Jose Mourinho'yu iyiki getirmişiz.' diyorum. DNA'sı, bizim DNA'mıza çok çok uyuyor."