Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King, açıklamalarında şunları dile getirdi:

"Benim açımdan ilk günlerim harika geçti. Buraya yeni geldim. Takımda iyi karşılandım. Bu da beni mutlu etti. Antrenmanda sıkı çalışıyoruz. Zaten yüksek seviyelere çıkmak için sıkı çalışmalıyız. Maçlar için sabırsızlanıyorum. Önümüzdeki haftaları bekliyorum.

Norveç'teki en iyi arkadaşım Türk. Oğluma da 3-4 yıl önce Fenerbahçe forması hediye etti. Bir gün Fenerbahçe'de oynayacağımı söylemişti. O da çok iyi bir Fenerbahçeli. Bu rüya gerçekleşti. Çok büyük bir camiada olduğumu söyleyebilirim. Kariyerimdeki en büyük camia.

Çok mutluyum. Burası çok çok büyük bir kulüp. Manchester United'ı saymazsak, ki orada pek süre bulamadım, oynadığım en büyük kulüp Fenerbahçe.

"Ozan Tufan benim kardeşim gibi"

Manchester'ın kadrosu dünyanın en iyi kadrolarındandı. Ronaldo, Tevez gibi oyuncular vardı. Şans bulamamıştım. United'dan başka bir kulübe gittim. Eski takımınıza karşı oynadığınızda ekstra motivasyon oluşur. United'a 4-5 gol atmıştım. United'a bakış açım farklı.

Takım olarak Kiev maçında odaklandık. 3-4 gün önce buraya geldim. İki antrenman yapabildim. Yüzde yüz olabilmem için zamana ihtiyacım var. Kiev maçına odaklandık. Şampiyonlar Ligi'nde az sürem var. Orada top koşturmak istiyorum. Orayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ozan Tufan benim kardeşim gibi. Watford'da ona yardımcı olmaya çalıştım ve arkadaş olduk. Ona Fenerbahçe'yi sordum, bana 'senin için mükemmel olur' şeklinde cevap vermişti. Ona büyük saygı duyuyorum ve Hull City'de başarılar diliyorum."