Dünya Kupası'na Hırvatistan'a penaltı vuruşları sonunda kaybederek çeyrek finalde veda eden Brezilya'da teknik direktör Tite görevinden ayrılmıştı. Tite'nin yerine geçecek isim merak konusu.

Brezilya'nın efsane futbolcularından Ronaldo, kendisine milli takımın teknik direktörü kim olmalı? sorusuna Fernando Diniz yanıtını verdi. 

Ronaldo'ya Sampaoli, Jorge Jesus, Dorival Junior, Mano Menezes, Rogerio Ceni, Fernando Diniz, Renato Gaucho, Abel Ferreira ve Cuca isimleri arasından kimi tercih edeceği sorusu yöneltildi.

Brezilyalı efsane, "Bence herkes şaşıracak. Brezilya, bu listeden Fernando Diniz'i tercih edebilir. Bence adı geçmeyen başka uluslararası isimler de var. Daha yakından bakmaya çalışacağım ama belki Fernando Diniz olur milli takım onun cazibe merkezi. Brezilyalı, iyi oynatan ve şov yapan bir teknik adam.'' açıklamasını yaptı.

Fernando Diniz'den övgüyle bahseden Ronaldo, "Birçok kişi onun şampiyonluk kazanmadığını sorgulayabilir ama bence o iyi bir teknik direktör. Bir sonraki teknik direktörün kim olacağını merak ediyorum. Bu bir sonraki dönem için çok önemli bir karar, ne kadar karar verilirse ve yeni teknik direktörün felsefesi üzerinde çalışmaya başlarsa, o kadar iyi olur.'' ifadelerini kullandı.

48 yaşındaki  Fernando Diniz, Fluminense'yi çalıştırıyor.

Ronaldo, Pep Guardiola ile ilgili ise "Guardiola'ya bir ilgi vardı. Ekibiyle görüşüldü. Pep ise Manchester City ile sözleşme yenilemeyi tercih etti.'' dedi.