Özbek, Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve ilk sporcularından Ali Sami Yen'in vefatının 73. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında görev yaptığı anların ardından basın mensuplarında bulunmaktaydı.


Beşiktaş ile 3 Ağustos Cumartesi karşılaşacakları Turkcell Süper Kupa maçına odaklandıklarını kaydeden Özbek, şunları kaydetti:
"Transfer sezonu devam ediyor. Hocamızla beraber tespit ettiğimiz eksiklerimiz var. Bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Elimizde şampiyon olmuş bir kadro var.

2 sezonda üst üste şampiyon olan değerli bir hocamız var. Bunlar Galatasaray'ın büyük gücü. Sonuç olarak ihtiyaçlara göre transferlerimiz devam edecek. 8 numara önemli kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz. Umarım taraftarlarımıza haber veririz."


Dursun Özbek, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na ilişkin içeriği ise şu şekilde verdi:
"Olimpiyata katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Kafileye katılan sporcuların gözlerinden öpüyorum, onlar bizim gurur kaynağımız. Orada olmak çok önemli. Bugün de güzel bir galibiyet aldık. Yürekten onları desteklememiz lazım.

Onlar Türk sporunun değerlisi. Özellikle 1924'te olimpiyatlara Ali Sami Yen Bey böyle bir döneme girmişti, çok önemli. Onun için herkes oradaki sporcuların cesaretlendirmesini düşünüyorum."