Galatasaray, yeni teknik direktörü Okan Buruk için başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla NEF Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. 

Başkan Dursun Özbek, "Galatasaraylı Okan Buruk’un yuvasına dönmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Burada olmasının sebebi sadece Galatasaraylı olması değil, yakaladığı başarılarla burada olmayı fazlasıyla hak ediyor” dedi.

"Galatasaray’ın hocası olmak istediğimi, bu büyük bir onur ve gurur." diyen Okan Buruk, "Galatasaray'ın hocası olabilmek için elimden gelen her şeyi yapabileceğimi söyledim. Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bugün Galatasaray için yeni bir başlangıç. Uzun vadeli planlarımızın ilk adımı için bir araya geldik. Bütün taraftarlarımıza teşekkür gönderiyorum, kombinelerimiz büyük satış hızına erişti, localarımız da tamamen doldu. Şükranlarımı gönderiyorum."

"Galatasaraylı Okan Buruk’un yuvasına dönmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Burada olmasının sebebi sadece Galatasaraylı olması değil, yakaladığı başarılarla burada olmayı fazlasıyla hak ediyor.”