Sitemize gelen habere baktığımızda gerçekten şaşırdık. Beden eğitimi ve spor adına inanılmaz bir habere imza atıyoruz. Okulun voleybol direği ve filesi var, düz bir alanı var fakat öğrenciler filesiz ve direksiz voleybol oynuyor.

Orada neler oluyor!
Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü nedensiz bir sebepten dolayı voleybol direk ve filelerini kaldırdığı için öğrenciler filesiz voleybol oynuyor. 

Voleybolda başarılı bir okul
2014-2015 Sezonunda Voleybol A Kategorisinde final oynayan ve B kategorisinde il birincisi olmuştur. Ayrıca kulüp bazında Aydın Gençlik Spor adına oynayan öğrenciler Aydın da il ikincisi olmuştur. Bu kadar başarılı olan bir okulda neden voleybol oynatılmak istendiği bilinmemektedir.

İmam hatip okullarının en çok başarılı olduğu branşlardan biri de voleyboldur. Çocukların neden voleyboldan mahrum bırakılmak istendiği bir türlü bilinmemektedir.

Habercilik ilkesi gereği okul müdürlüğümüzü arayıp bir yetkili ile görüşelim dedik fakat "meşgulüm" deyip telefonu yüzümüze kapatmıştır.  

Bu konu hakkında MEB yetkililerinden gerekli işlemlerin yapılmasını, sorunun biran önce çözülmesini beden eğitimi ve spor adına istiyoruz.


Özel HABER / Adem BALYEMEZ