Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 24 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda geçirdiği rotasyonel travma sonrası ön çapraz bağ yaralanması tespit edilen futbolcumuz Necip Uysal, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde ameliyat oldu. Necip Uysal'a, Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Kerem Ülkü ve Prof. Dr. Alper Kaya tarafından artroskopik ÖÇB ve ALL rekonstrüksiyonu uygulandı." ifadeleri kullanıldı.
Necip'in rehabilitasyon sürecine en kısa zamanda başlanacağı aktarıldı.


Bronckhorst ve futbolculardan Necip Uysal'a geçmiş olsun ziyareti
Bu arada Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, teknik ekip ve futbolcular ameliyat olan Necip Uysal’ı ziyaret etti. Siyah-beyazlı ekipten bu ziyaretle ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:


"Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst, teknik ekibimiz ve futbolcularımız, ön çapraz bağ yaralanması tespit edilen ve bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde ameliyat olan futbolcumuz Necip Uysal’ı ziyaret etti. Uysal’a çiçek takdim eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Giovanni van Bronckhorst, Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Kerem Ülkü’den Uysal’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Futbolcularımız, sahalara daha güçlü dönmesi temennisinde bulunarak Necip Uysal’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi."