Sheffield kentinde yapılan organizasyonda milli sporcular mücadele etti.

Abdullah Öztürk, sınıf 4 kategorisinde Çek Filip Nachazel'i 3-0 yenerek altın madalya kazanırken, Ebru Acer ise tek kadınlar sınıf 11 finalinde Fransız Lea Ferney'i 3-0 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu.

Kübra Korkut da tek kadınlar sınıf 7 kategorisinde Hollandalı Kelly Van Zon'u 3-2 geçerek altın madalya kazandı.

Abdullah Öztürk, Kübra Korkut ve Ebru Acer, 2024 Paris Paralimpik Oyunları kotası da elde etti.

Merve Cansu Demir, tek kadınlar sınıf 10 finalinde Polonyalı Natalia Partyka'ya 3-1 yenilerek gümüş madalyada kaldı.

Ali Öztürk, tek erkekler sınıf 5 kategorisinde bronz, İrem Oluk tek erkekler sınıf 4-5 kategorisinde bronz, Neslihan Kavas sınıf 9 kategorisinde bronz madalya aldı.

Ebru Acer " Madalya'yı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a armağan ediyorum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Federasyon Başkanı Birol Aydın “ Ebru Acer Fransa’da Virtüs Global Oyunlarda birinci olarak 2024 Paris Paralimpik Oyunları biletini kazanmıştı. Tayland'da şampiyon unvanını korudu. Bugün burada ITTF PTT Büyükler Avrupa Şampiyonu olarak adını tarihe yazdırdı. Başarılarından dolayı Özel Sporcumuz Ebru Acer’i, antrenörleri Bülent Baran ve Sevinç Sert Lahna’yı tebrik ediyorum. Hedefimiz 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında Ülkemizi başarıyla temsil etmek ve Paralimpik Oyunlarında Altın Madalya kazanarak bir ilki başarmak ’dedi.