MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI: E-ZÜMRE MODÜLÜ SADECE PİLOT UYGULAMA KAPSAMINDA SADECE ANKARA DA.. DİĞER İLLER ESKİ SİSTEMLER ZÜMRE YAPMAYA DEVAM EDECEK…

Buna göre pilot uygulamayla E-ZÜMRE 2017-2018’de sadece ANKARA’da yapılacak. 

5 ilde ise İLÇE VE İL MEMLER KAPSAMINDA YAPILACAK. Diğer illerde zümre eski sistemle yapılmaya devam edilecek. Önümüzdeki senelerde ise tüm illerde E-ZÜMRE ye geçilecek.

Modül 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içinde; öncelikle pilot uygulamanın yapıldığı Ankara ilinde il, ilçe ve eğitim kurumları; Bursa, Konya, Gaziantep, Kayseri, Giresun ve Kırşehir illerinde ise eğitim kurumları hâriç il ve ilçe düzeyinde kullanılacak, gerekli görülen hizmet içi eğitim çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak, pilot uygulamalar genişletilecek, eğitim kurumu/ilçe/il düzeyinde sistemin teknik ve idari yönetimi ile yük testi izlenecek, ilerleyen zaman dilimi içinde tüm eğitim kurumlarımız sisteme dâhil edilmiş olacaktır.

Henüz sisteme giriş yetkisi bulunmayan il/ilçe millî eğitim müdürlüklerimiz ile eğitim kurumlarımız sistem üzerinden yapmaları gereken iş ve işlemlerini, sisteme giriş yetkileri verilinceye kadar yapılageldiği şekilde yürüteceklerdir.

Öğretmenhaber.com