Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşılaştı. 

Ev sahibi takım, 32. dakikada Ömer Toprak'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 öne tamamladı. Konuk ekip Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın 54. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi: 1-1. 

Antalyaspor'da forma giyen Bünyamin Balcı, 80. dakikada VAR incelemesi sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Eksik kalan rakibi karşısında baskısını daha da artıran siyah-beyaz takım, 84. dakikada bir diğer golcüsü  Cenk Tosun ile 2-1 öne geçti. 89. dakikada Aboubakar, kendisinin ikinci takımının ise 3. golünü attı ve mücadele 3-1 Beşiktaşîn üstünlüğü ile sona erdi. 

Üst üste 4. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 68'e yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı. Evinde üst üste 2. yenilgisini yaşayan Fraport TAV Antalyaspor ise 36 puanda kaldı. 

Stat: Corendon Airlines Park Antalya

Hakemler: Mete Kalkavan, Serkan Çimen, Deniz Caner Özaral

Fraport TAV Antalyaspor: Helton Leite, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Cemali Sertel, Fernando, Erdal Rakip (Dk. 88 Floranus), Doğukan Sinik (Dk. 69 Ndao), Fredy, Larsson (Dk. 87 Bertuğ Yıldırım), Wright

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier (Dk. 70 Tayfur Bingöl), Saiss, Welinton Souza, Masuaku (Dk. 90+4 Necip Uysal), Hadziahmetovic, Maxim (Dk. 46 Onur Bulut), Redmond, Gedson Fernandes, Cenk Tosun (Dk. 90+5 Muleka), Aboubakar (Dk. 90+5 Umut Mereş)

Goller: Dk. 32 Ömer Toprak (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 54 ve 89 Aboubakar, Dk. 84 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 80 Bünyamin Balcı (Fraport TAV Antalyaspor)

Sarı kart: Dk. 22 Fernando (Fraport TAV Antalyaspor)