Her sene aynı şeyi tekrarlıyorum sıkılmadan da tekrarlayacağım ta ki kız çocuklarına ve kadın takımlarına gerekli değer verilene kadar.

Şimdi soruyorum. Çorum’da kadınların voleybol oynama veya Çorum’lunun kadın voleybol takımını sahada görmeye hakkı yok mu? Çorum belediyesi spora destek verecek ise bu sadece erkek takımlarına mı endeksli olacak?

Belediye kanununda kadın sporlarına gider verilmez diye bir madde mi var ? Kadın voleybol takımı bilmediğimiz kötü bişey mi yapıyor spor dışında da ondan mı üvey evlat muamelesi görüyor. Yada takımı kapatalım diye mi özellikle öteleniyor. Spora ayrılması gereken bütçenin tamamı neden erkek takımlarına ayrılıyor kız çocuklarının Çorum’da değeri mi yok yoksa ? Kadın takımlarında da oynayanlar Çorum’un öz evlatları hatta tamamı Çorum’un öz evladı eğer “milliyetçilik yapacaksanız “ biz buradayız gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz bizim yabancımız yok ve hatta şehir dışından bile gelenimiz yok. Transfer de yapmayacağız.
Son iki senedir maçlara eşofman takımı olmadan giden kızlarımıza eşofman takımı yaptıracağız en basit örneği ile önceliğimiz bu. 

Alt yapıdan yetişen Çorum’un çocukları ile 2.lig de süreklilik sağlamaya çalışan bu takıma neden herkes sırt çeviriyor keşke sebebini deselerde ben de bilsem.

Yerel yönetim,idari yönetim,siyasiler belki de takımdan haberleri bile yok yada var ve yok. Gerçekten bırakma noktasına geliyorum başkanım Tuncay Yılmaz’ın çabaları da olması ben çoktan bırakmış kenara çekilmiştim. Lige katılım parasını bile zor yatıran bir kulüpten bahsediyorum. Bu çifte standart artık iyice ayyuka çıktı.

Kadınlarına değer vermeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdurlar tarih bu sözü not etmiştir bizde ders çıkarmalıyız.Biz bu anlayışa sahip bir şehire mi kadın voleybolu ile hizmet vermeye çalışıyoruz.inan ki işimiz dışardan göründüğünden çok daha zor. En büyük destekçimiz maç günü salonu dolduran Çorum’un değerli halkı ve her zaman yanımızda ona yerel basındır. Ve kimse yanlış anlayıp yanlış yorumlasın Çorum halkı bu anlayışı hak etmiyor. Çorum’lu voleybol sever bizim maçlarımızı heyecanla ailecek çoluk çocuk izliyor ve siz bunu bu halka çok görüyorsunuz.

Her sene maksimum 300 bin lira bütçe ayarlayın en azından takım görüntüsünde bir kadın voleybol takımımız olsun, gittiğimiz deplasmanlarda rengarenk değil de Çorum takımına yakışır tek tip kıyafetler ile takım gibi görüntü verelim istiyorum ama Çorum’un kız çocukları bunları hak etmiyor sanıyorum.Bu kadın takımı 5 yıldır 2.ligde oynuyor play off a da yükseldi ligde kalma mücadelesi de verdi ama her zaman Çorum’u temsil etti. Ani bir karar ile Başkanımız  kadın takımını ligden çeker ise  Çorum’da yetişen voleybolcu kız çocukları voleybolu bırakmak veya il dışında oynamak zorunda kalınca pişman olacak mısınız çok merak ediyorum. Ve yine merak ediyorum değerli vekillerimiz ve yerel yöneticilerimiz sesimi ne zaman duyacaksınız. Saygılar sevgiler herkese