Ege Bölgesinde az bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında seyrediyor. Denizli dolaylarında ise 35 dereceyi aşıyor. Pazar günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde az bulutlu, güneşin görüldüğü bir gökyüzü hakim. Sıcaklık Antalya’da 31, Adana’da 37, Kahramanmaraş’ta 42, Hatay’da 38 derece ölçülüyor. Pazar günü bölgede sıcaklıklar artıyor, yer yer bu artış 8-9 dereceyi buluyor.

İç Anadolu Bölgesinin batı kentleri 31-32 derecelik sıcaklık ile parçalı, doğu kesimleri ise 34-35 derecelik sıcaklık ile az bulutlu bir havaya sahip.

Karadeniz Bölgesinde yağışlar etkili oluyor, sıcaklık ise 27-28 derecelerde seyrediyor. Bölgenin yükseklerinde ise yağış görülmüyor, sıcaklık 30 dereceyi aşıyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde hava parçalı bulutlu, sıcaklık 33-34 derecelerde. Bölgenin kalanında ise güneş görülüyor. Sıcaklık 35 – 40 derece arasında ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneş görülüyor. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman’da 39, Diyarbakır’da 43, Şanlıurfa’da 40 derece ölçülüyor. Bölge halkının sıcak çarpmasına karşı dikkatli olması gerekiyor.