Galatasaray ligin 9'uncu haftasında oynayacağı Onvo Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk bir yandan da kafasındaki kadroyu belirlemeye çalışıyor. Özellikle kanatlarda hangi futbolcuların forma giyeceği belirsizliğini koruyor.

Milli takımda görev yapan Barış Alper Yılmaz, sağ arka adalesinden sakatlık yaşadı. Yaklaşık 10 günlük bir tedavi süreci olan Barış Alper, Onvo Antalyaspor maçında sahada olamayacak. 24 yaşındaki futbolcu için sağlık ekibinin ilk hedefi, oyuncuyu Beşiktaş derbisine yetiştirmek.

Son dönemde formda olan Yunus Akgün'ün bu mücadeleye de 11'de başlama ihtimali çok yüksek. Ancak milli takımla İzlanda seyahatinden dönecek olan Yunus'un yorgunluk durumuna göre karar verilecek.

Roland Sallai'nin yanı sıra sakatlığını tamamen atlatan Hakim Ziyech de Okan Buruk'tan forma bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, özellikle Sallai'nin antrenman performansından çok memnun olduğu öğrenildi. Macaristan milli takımıyla oynadığı son maçta gol sevinci yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, ilk olarak Kasımpaşa'ya karşı 11'de başlamış ve sakatlanarak oyundan çıkmıştı.