Galatasaray Kulübü, geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Arjantinli santrfor Mauro Icardi'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "​​​​​​​Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Fransız devi Paris Saint-Germain, Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı ve Arjantinli yıldıza teşekkür etti. 

Ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi

Mauro Icardi ve ailesini taşıyan uçak İstanbul'a geldi.  Ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Arjantinli golcüyü yöneticiler ve çok sayıda taraftar karşıladı.

ICARDI: BOL BOL 'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINI DİNLEYECEĞİZ

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, "Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz" dedi. 

Daha sonra alandan ayrılan Icardi ve ailesi konaklayacakları otele doğru hareket etti.