Fenerbahçe, kanatlarda forma giyen futbolcularıyla rakiplerine gözdağı veriyor. Sarı lacivertli ekibin kadrosunda bulundurduğu 7 futbolcu, Jose Mourinho'nun her kulvarda güçlü bir hücum hattıyla sahaya çıkmasının önünü açıyor.


İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Oğuz Aydın, Emre Mor, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin ve Ryan Kent forma rekabetine girecek. Topuk Yaylası ve Avusturya kamplarında tüm futbolcularla yakından ilgilenen Mourinho, hazırlık karşılaşmaları ve Lugano maçlarında oyuncularının son durumunu gördü.


Portekizli teknik adamın ilk aşamada görev vermeyi planladığı sol kanat, Allan Saint-Maximin. Fransız futbolcu, hazırlık sürecinde takımla birlikte olmadığı için henüz 11'de forma giyemedi.
Jose Mourinho, sağ kanat için ise henüz kararını vermedi. Bu süreçte Dusan Tadic'e forma veren deneyimli teknik adam, İrfan Can Kahveci'yi de o bölgede kullanmayı planlıyor.

Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, Emre Mor ve Ryan Kent ise teknik direktör Jose Mourinho'nun gözüne girmek için çalışmalarını sürdürecek.