Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak "Transfer konusunda... Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Galatasaray için en iyisini yapmak üzere çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Dursun Özbek, taraftarların Gaziantep FK maçında ıslıkladığı Kerem Aktürkoğlu'na sahip çıktı. Özbek, "Kerem bizim kaptanımız. Bu tür hareketlerle oyuncumuzun performansını etkileyecek şeyler yapmamalı taraftarlarımız, rica ediyorum. Kerem bizim geleceğimiz, çok önemli oyuncularımızdan birisi" diye konuştu.

Fransız sağ bek Sacha Boey'nin rekor bir bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olmasına ilişkin soru üzerine ise Dursun Özbek, şunları kaydetti:

"Sacha Boey transferinde birçok ismin emeği var. Hepsine büyük teşekkür gönderiyorum. Şampiyonlukta büyük rolü olan bir oyuncumuz. Bu sene de Bayern Münih gibi büyük bir kulübe gitti, onunla gurur duymalıyız. Erden Timur ile birlikte sabah 4'lere kadar çalıştık. FFP (UEFA Financial Fair Play) çerçevesinde buna ihtiyacımız vardı. FFP'ye dikkat etmemiz gerekiyor, her zaman demokrasi kılıcı gibi tepemizde duruyor. Bu satış, Galatasaray için önemliydi."