Yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmaları kapsamında İtalyan santrfor Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı.
İtalyan yıldızı taşıyan uçak, saat 00.35 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. 34 yaşındaki futbolcuyu çok sayıda siyah-beyazlı taraftar karşıladı.
İtalyan santrfor, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel ile birlikte uçakta "Kartal pençesi" yaparak poz verdi. İkili kımmobile, transferin ardından İtalya'dan ayrılmadan önce SKY'a konuştu. Yıldız ismin Lazio'ya veda ettiği ifadelerin yer aldığı açıklama şöyle:
"Lazio taraftarlarına selamlar. Birlikte 8 harika yıl geçirdik, her şey muhteşemdi. Artık yeni bir macera başlıyor. Harika bir hikayeydi ama her şey gibi bunun da bir sonu olmalı. Son günlerde hayranlarım beni ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Kararımdan dolayı pişman değilim, bu kararı son derece sakin bir şekilde verdim. Son bir buçuk yılda işler hiç de kolay olmadı ve bu nedenle Lazio kariyerimin bu şekilde sona ermesi doğru oldu. Beşiktaş'tan teklif gelir gelmez bu yola dönmeye karar verdik. Lazio'yu Türkiye'den destekleyeceğim."sa bir süre sonra uçakta tavla oynarken görüntü verdi.