Fotomaç Süper Lig'in En İyileri ödül töreni gerçekleşti.

Törende 'Yılın Takımı' unvanı Beşiktaş'a verilirken, 'Yılın Kulüp Başkanı' ödülü de Ahmet Nur Çebi'ye verildi.

Ödül töreninde konuşan Başkan Çebi, şampiyonluk için emek vereceklerini söyledi:

“Spor emekçilerini taraftarlarla buluşturduğu için medyanın önemini biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Geçen sene ‘Beşiktaş dördüncü olur’ gibi söylemler tahmin ediyorum ki takımı ateşledi. Bu sene de tersini yaptınız. Bence başarı, sahada alınan neticelerden sonra belli olur. Biz emek vereceğiz ve alın teriyle bunları gerçekleştireceğiz.”

"Erken konuşmayı doğru bulmuyoruz"

Herkes için zor bir sezonun geride kaldığını belirten Çebi, “Geçen seneki şampiyonluğun en önemli tarafı, pandemideki zorluklara rağmen alınmış olmasıydı. Kulüplerin ekonomik zorluklarına rağmen alınmış olmasıydı. İnşallah bu sezon üçüncü kupamızı da alacağız. İçinde bulunduğumuz şartlara göre oldukça başarılı bir sezon geçirmiş olduk. Tüm emeği geçenlere, hocamıza, oyuncularımıza, taraftarımıza, medyaya teşekkür ediyorum. Her şey bir ekip işidir. Işıkçılar, arkadaki arkadaşlar olmasa bu görüntüleri alamayız. Bu işler ekip işidir. Allah’ın izniyle bu sene şampiyonluğu kovalayacağız ancak sonuçlanmadan erken konuşmayı da doğru bulmuyoruz.” dedi.

Serdar Tatlı'nın istifası üzerine soruları yanıtlayan Çebi, şunları söyledi:

“MHK Başkanlığı çok zor bir görev. Kimseyi mutlu edemiyorsunuz. Kulüpler Birliği’nin hemfikir olduğu bir konu var; Ne Ali, ne Veli. Sadece sistemde hata var. Sistemi düzeltelim ve şeffaf hale getirelim. Değerlendirmeler gizli saklı olmasın. Kulüpler Birliği olarak istifa talebinde bulunmadık. Sistem değişikliği talebinde bulunduk ve bunun üzerine istifa haberi geldi. Zamanı geldiğinde herhalde Serdar Tatlı açıklama yapacaktır.”

Emre Kocadağ: Bu ödülü hak ettiğimizi düşünüyorum

Törende, Beşiktaş adına 'Yılın Takımı' ödülünü teslim alan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, camia olarak bu ödülü hak ettiklerini söyledi:

“Mütevazı bir bütçeyle, takımla amacımız ‘takım’ olabilmekti. Kelime anlamıyla en iyi ‘takım’ olabildi ve şampiyon olamasa bile böyleydi bana göre… Bu sebeple ödülü hak ettiğimizi düşünüyorum. Size de teşekkür ediyorum.”

Başkanımızla her zamanki gibi fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendisi, kulübü demokratik bir yapıda yönetmeyi seviyor. Herkesin fikrine değer verdiği gibi bizim de fikirlerimize değer veriyor. İsimler önemli değil. Önemli olan kulübün bir şeyler yapıyor olması.”