Beşiktaş Fibabanka, Eurocup’ta zorlu bir maça çıkacak. Temsilcimiz, 4’üncü haftada Alman ekibi Ratyofarm Ulm’ü konuk edecek.

Beşiktaş Fibabanka, ilk 3 maçta 1 galibiyet alabildi. Siyah beyazlılar, sezon açılışını Akatlar’da Buducnost’u yenerek yaptı.

Alimpijevic’in ekibi, devamında Bahçeşehir Koleji’ne deplasmanda mağlup oldu. Beşiktaş Fibabanka, geçen hafta da Hapoel Tel Aviv’e Belgrad’da 101-87 kaybetti.

Savunmada sıkıntı yaşayan siyah beyazlılar, son 2 maçta ortalama 94 sayı yedi. Beşiktaş Fibabanka, Süper Lig’e de 99-95’lik TOFAŞ yenilgisiyle başlamıştı. 2’inci haftada ise Bahçeşehir Koleji’ni 82-78 yenen Alimpijevic’in öğrencileri, rahat bir nefes aldı.

Ratyofarm Ulm ise sezona iyi başladı. Alman temsilcisi, Trefl Sopot, Joventut Badalona ve Wolves’u yenerek 3’te 3 yaptı. Ulm, bu maçlarda 92 sayı ortalaması tutturarak, hücumda dikkat çekti. Alman Ligi’nde de 3’te 3 yapan Ulm, henüz resmi maç kaybetmedi.

Fibabanka - Ratiopharm Ulm maçı 20’de başlayacak. Akatlar Fibabanka Spor Kompleksi’ndeki mücadele TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.