Spor Eğitimi Grubu tarafından 6. sı düzenlenecek olan Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi nde Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar Sempozyumu 6: Paydaş Beklentileri ve Etkileri, 21-22 Ocak 2017 tarihinde Hacettepe Üniversitesi nde gerçekleştirilecektir.

Bu sempozyumun amacı, Beden Eğitimi ve Spor Dersi Öğretim Programı hedeflerine ulaşabilmek için kişisel (öğrenciler, öğretmenler, veliler, okul yöneticileri, antrenörler vb.) ve kurumsal (okul, il spor müdürlükleri, spor federasyonları, kulüpler, belediyeler, il sağlık müdürlükleri vb.) paydaşların işbirliğinin sağlanması, öğrencilerin yaşam boyu fiziksel etkinliklere katılması, etkinlikleri sürdürmeyi alışkanlık hâline getirmesini sağlayacak konuları tartışmaya açmaktır. Bu bağlamda sempozyumumuzda kişisel ve kurumsal paydaşların rolleri ve sorumluluklarına ilişkin görüşleri panel, sunum ve çalıştay formatında ele alınacaktır. Kayıt için web sayfamızdaki kayıt formunun doldurulması gerekmektedir. (http://sporegitimi.com/semp6/)

Sempozyuma doğru yaklaşık 2 ay kala, sempozyuma katılım sağlayamayacak durumda olsanız dahi, siz değerli beden eğitimi ve spor camiasını Twitter da #SEGSempozyumu6 hashtagi ile paydaş beklentileri konusunda paylaşım yapmaya davet ediyoruz. Bir öğretmen olarak, öğrencilerden, velilerden, müdürlerlerden, meb ve gençlik spor müdürlüklerinden vb beklentileriniz nelerdir?

Değerli katkılarınızla zenginleşmesinden mutluluk duyacağımız sempozyumumuzda buluşmak dileğiyle…

https://www.facebook.com/SporEgitimi/
https://twitter.com/SporEgitimi