Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, kulüp dergisine verdiği röportajda, "Şampiyonluğu yaşamak, yaşatmak istiyoruz, Çocukluğumdan beri her zaman kazanmaya çalışan birisi oldum. Kaybettiğimde çok sinirleniyorum" dedi.

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, kulüp dergisine verdiği röportajda futbolculuk hayatı, özel yaşamı ve şampiyonluk yarışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakasetas açıklamalarında şunları dile getirdi:

"Buradaki insanlarla benzer özelliklere sahibim. Örneğin burada insanlar normalden biraz daha hızlı sinirlenebiliyorlar. Sinirlenecek bir neden olmasa bile bir anda çok sinirli olabiliyorlar. Bunun hava durumuyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Ben limitlerimi zorlamayı seven bir futbolcuyum. Burada başarılar elde ettikten sonra kulübün ilgisini çeken bir teklif gelirse başka hayallerimi yaşamak için çaba gösteririm.

Trabzonspor ile olan ilişkimizi 'karma' kelimesinin çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Attığım ilk golün 61. dakikada gelmesi ve böyle bir sıcak ilişki kurabilmemizin karmadan kaynaklandığını düşünüyorum."