İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için 2014 yılında hayata geçirilen “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası, Anadolu Efes'in bugün (14.04.2023) THY Avrupa Ligi'nde Fransa ekibi Monaco ile oynayacağı maçla yeniden başlıyor.

Geçtiğimiz şubat ayında merkezüssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri de vuran depremin yaralarını sarmak için harekete geçen Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Vakfı, nisan ayı boyunca toplayacağı binlerce kitabı felaket bölgesine gönderecek.

Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan kampanya sayesinde, eğitim gönüllüsü basketbolseverler maça girmeden önce getirdikleri kitapları teslim ederek, deprem bölgesindeki öğrencilere destek olacak.

Spor dünyasında örnek teşkil eden “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası, bu yıl  THY Avrupa Ligi'nde oynanacak Monaco ve nisan ayı boyunca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yapacağı maçlarda geçerli olacak.

Monaco karşılaşmasının yanısıra Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanacak Fenerbahçe Beko maçlarında kitap getiren basketbolseverler, 29-30 Nisan 2023 tarihlerinde oynanacak Türk Telekom müsabakasında geçerli olacak şekilde bilet alma hakkına sahip olacak.

Basketbolseverlerin Sinan Erdem Spor Salonu’na getirdiği karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilk ve ortaokul seviyesindeki kitaplar, tasnif sürecinin ardından Anadolu Vakfı ile birlikte depremden etkilenen illere gönderilecek.