Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Gaziantep Futbol Kulübü'nün ligden çekilmesiyle Beşiktaş'a kiralık olarak transferi gerçekleşen Alexandru Maxim, basın toplantısı düzenledi.

Rumen futbolcu, "Burada olmak benim için büyük fırsat ve gurur kaynağı. Elimden geleni yaparak takıma katkı sağlama hedefindeyim. Kariyerime Beşiktaş'da devam etmek isterim" dedi.

"Ben her zaman işime odaklandım" diyen Maxim, "Transfer konuları menajerimin işiydi. Depremden sebebiyle kulübüm ligden çekildikten sonra buraya gelme imkanım oldu. Başka teklifler de vardı ama benim ilk tercihim Beşiktaş oldu" ifadelerini kullandı.

Maxim'in açıklamalarının devamı şöyle:

"Beşiktaş'ta devam etmeyi tabiki isterim, burada kalmak beni çok mutlu eder. Şu anda ben haftaya oynanacak derbiye ve sezonu nasıl bitireceğime odaklıyım. Transfer durumuna sezon sonunda bakacağız."

"İlk 11 için acele etmiyorum, sabırlıyım. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Karar hocamızın. 3 dakika, 5 dakika ne kadar olursa olsun hedefim her zaman takıma katkı sağlayıp 3 puanın alınmasına yardımcı olmak."

"İspanya'da, Romanya'da ve Almanya'da oynadım. Türkiye farklı bir lig. Burada olmak güzel. Geleceğimi burada görüyorum. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Birkaç yıl daha Türkiye'de oynamak isterim."

"Hedefim her oynadığım yerde aynı performansı sergilemek. Her zaman gol ya da asist olarak takıma katkı vermek. Beşiktaş olarak her zaman şampiyonluk ve Avrupa hedefi olan bir takımız. Benim de amacım bu hedefleri gerçekleştirmek."

"Takım arkadaşlarım umarım milli takımlardan sağ salim döner. Fenerbahçe stadını biliyorum ama derbi farklı bir atmosfer olacak. Umarım 3 puanı kazanırız. Taraftarımız her maçta bizi çılgınca destekliyor, onlar için galip gelmek istiyoruz."