Galatasaray'da 8 numara arayışı sona eriyor. Sarı kırmızılılar, Zenit'te forma giyen Brezilyalı futbolcu Marcus Wendel'in transferinde önemli aşama kaydetti.

Sezon biter bitmez çalışmalarını hızlandıran yönetim, birçok önemli oyuncuyu listesinde bulunduruyordu. Scott Mctominay ve Emil Hojbjerg gibi isimlerle de görüşüldü.

Son olarak Wendel'de karar kılan sarı kırmızılılar, pazarlıklarda sona yaklaştı. 26 yaşındaki oyuncu için ilk olarak çok yüksek bir bonservis talep eden Rus ekibi, 25 milyon euroya kadar düştü.

Galatasaray ise yaklaşık 20-22 milyon euroluk bir bedelle bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Oyuncuyla da el sıkışan sarı kırmızılıların, Wendel'e yaklaşık 4 milyon euro maaş ödeyeceği öğrenildi.

Brezilyalı futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor. Galatasaray, bu transferi en kısa zamanda bitirerek oyuncuyu ikinci yurt dışı kampına yetiştirmek istiyor. Sarı kırmızılıların, orta saha ve sağ bek takviyelerinin ardından yerli oyunculara yöneleceği gelen haberler arasında...