Kurs Eğitim Tarih Aralığı: 12-17 Nisan 2022

12-13-14 Nisan 2022 tarihleri arası uzaktan eğitim (Başvurusu onaylanan tüm antrenörler katılacaktır)

16-17 Nisan 2022 tarihleri arası yüz yüze eğitim (Başvurusu onaylanan tüm antrenörler katılacaktır)

*Zoom uygulaması üzerinden yapılan uzaktan eğitim derslerinin teorik sınavı ve uygulama sınavı 17 Nisan 2022 Pazar günü yapılacaktır. Sınav saati ve sınav salonları isim listesi ile paylaşılacaktır.

*Başvuru tarihi ve saati: 30 Mart 2022-Saat: 14:00


*Son başvuru tarihi ve saati: 06 Nisan 2022-Saat: 12:30

*Katılımcı listesinin ilanı: 06 Nisan 2022

*Katılımcı sayısı: 100 Kişi

*Kurs başvuru sayısı 150 kişi olup; ilk başvuru yapan 100 kişi alınacaktır. (Tarih-saat-dakika ve saniyeler dikkate alınarak sıralama yapılacaktır.)

Katılımcı listesi, Türkiye Voleybol Federasyonu resmi internet sitesinden yayınlanacaktır.

Başvuru Şekli:

*Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenör Temel Eğitimi Sınavında başarılı olan adaylar ve e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden BESYO denklik başvurusunu gerçekleştirip, SEADB tarafından onaylanan kişiler uygulama eğitimine başvuru yapma hakkına sahiptir.

Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

*E-devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Antrenör/Kurs/Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtilmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.

*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor silgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.


*Ödeme Bilgisi:

*Temel Eğitimden başarılı olup 2.kademe temel antrenör uygulama eğitimi kursuna katılacaklar için kurs ücreti 1050 (Bin elli) TL dir.

*BESYO denklik başvurusunda bulunup başvurusu onaylanan kişiler için 2.kademe temel antrenör uygulama eğitimi kurs ücreti 300 (Üç yüz)TL dir.

*Gerekli şartları sağlayan ve katılmaya hak kazanan adaylara ödeme yapmaları için spor bilgi sisteminden gönderilecek olan referans kodu ve TCKN ile Garanti Bankasına (Kurum adı: Spor Federasyonları, Kurumsal Tahsilat Kodu: 3610) olarak en geç 08 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar ödeme yapılması gerekmektedir.

IBAN numarasına yatırılan, HAVALE-EFT ödemeleri KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Banka ödemesinin nasıl yapılacağını görüntülemek için BURAYA.

*20-24 Haziran 2021/17-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen 2.kademe temel antrenör uygulama kursunda bütünlemeye kalan kursiyerlerin başvuru süresi içerisinde Federasyonumuzun Garanti Bankası Anafartalar Caddesi Şubesinde bulunan TR20 0006 2000 7110 0006 2957 92 IBAN numaralı hesabına katılacakları her ders için yatıracakları 50TL ile Bütünleme Bilgi Formunu (tıklayınız) sahsine.ates@tvf.org.tr adresine en geç 05 Nisan 2022 tarihine kadar mail atmaları gerekmektedir. Belgelerin aslı sınav zamanında sınav yetkilisine elden teslim edilecektir.

Bütünlemeye girecek kursiyerlerin kalmış oldukları derslerden açılacak olan kursta derslere katılmak zorundadır. Aksi takdirde derslere katılmayan kursiyerler bütünleme sınavına alınmayacaklardır.

*Eğitim Programı:

*Zoom Uygulaması üzerinden gerçekleşecek olan uzaktan eğitim hakkında detaylı bilgi katılmaya hak kazanan kişilere ait liste yayımlandığında, Spor Bilgi Sistemine kayıtlı e-posta adreslerine bilgilendirme metni olarak gönderilecektir. Spor Bilgi Sistemine kayıtlı e-posta adresinizin spam ve gereksiz posta kutularını kontrol etmeyi unutmayın.


*Kursa katılıma hak kazanan kursiyerlerin ve bütünlemeye katılacakların isim listesi ile ders programı aynı anda web sitemizde yayınlanacaktır.

*16-17 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak uygulama eğitiminin yapılacağı saat ve salon için gerekli bilgi katılımcı listesi yayınlandığında web sayfamızdan yayınlanacaktır.

* Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında 16-17 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak uygulama eğitimi ve bütünlemeye gelecek adaylar dahil iki aşısını tamamlamış kişilerin PCR testi yaptırmalarına gerek yoktur. İki aşısını tamamlamış kişiler aşı kartlarını 14 Nisan 2022 Perşembe günü saat 18:00 ‘a kadar eda.solak@tvf.org.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

* Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında kursa katılacak kişilerden iki aşısını tamamlamamış olanların en fazla 48 saat önceden (14-15 Nisan 2022) PCR testi yaptırmaları zorunludur. 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 09:00’da spor salonu önünde test sonuçlarını görevliye elden teslim etmeleri gerekmektedir. Teorik derslerden bütünlemeye kalan kişiler ise 17 Nisan Pazar günü saat 09:00’da yapılacak sınavdan önce test sonuçlarını görevlilere iletmesi gerekmektedir.

Aksi takdirde kursa alınmayacaklardır.