ÖN KAYIT TARİHLERİ : 01 – 19 KASIM 2021

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Antrenör Eğitim programları için ödenmesi gereken kurs ücretleri Gençlik  ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Ziraat Bankası Aydınlıkevler Şubesi hesabına yatırılacaktır. Yatırılması gereken iban numarası ve federasyona ait kod aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

İBAN NUMARASI :  TR97 0001 0007 1888 4133 7850 04

GELİŞMEKTE OLAN SPOR BRANŞLARI FEDERASYONUNA AİT KOD : 1082

KURS ÜCRETİ : 150 TL

KURSUN YAPILACAĞI YER : ÜMİTKÖY SPOR KOMPLEKSİ (Koru, 2647. Sokak, Ankaralılar Cd. no:1, 06810 Çankaya/Ankara)

Antrenör Kurs Başvuruları E-Devlet üzerinden yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Kurs Başvuru Ekranından yapınız. Kursa Temel Eğitim Sınavını başarı ile tamamlayan ve Temel Eğitim Sınavından muaf olanlar başvurabilmektedir. 

E-Devlet üzerinden kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra Kurum Kodu Ödemeleri ekranında TC numaranızı belirterek yapılması zorunludur. TC numarası belirtildiğinden ödemeniz gereken ücret sistemde çıkacaktır.

Antrenör Kursuyla ilgili ücret ödeme işleminizi tamamlandıktan sonra Edevlet sisteminden kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını mutlaka kontrol ediniz.
Kursa katılımlar 50 kişi ile sınırlıdır başvuru sayısı fazla olduğu durumlarda Gelişmekte Olan spor Branşları Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen şartları taşıyan kursiyerlere öncelik verilecektir.(7. Madde’nin 3. fıkrası)
Kursun başlamasından 3 Gün önce kursa  kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir.
 Kursa katılımı kabul edilenler kursiyerlerin Hes Kodlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.