1.T.C. Vatandaşları, daha sonra ilan edilecek olan TYT başvuru puanlarının tutuyor olması halinde Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümlerinden herhangi birine veya her üç bölüme birden başvurabilirler.

2. Bedensel Engelli sporcular (en az 3 yıllık sporcu lisanslı veya lisans yılı fark etmeksizin milli sporcu olanlar) TYT’den an az 100 (yüz) almak kaydıyla Antrenörlük ve Spor Yönetciliği Bölümlerinden herhangi birine veya her ikisine birden başvurabilirler. Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümüne başvuru YAPAMAZLAR. Tüm engel grupları başvuru yapamayacak olup, başvuru yapabilecek bedensel engel türü kılavuzla birlikte ilan edilecektir.

3. Yabancı Uyruklu adaylar, İÜCYÖS 2020’den en az “60 (altmış)” alarak Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Lisans Programını “tercih” olarak işaretlemiş olmaları veya burada verilen linkteki sınavlara ait puanları almış olarak başvuru yapabilirler. Spor Yöneticiliği ile Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümlerine başvuru YAPAMAZLAR.