1-Uzaktan eğitim sürecinde sınıf rehber öğretmeni olduğumuz .../B ve .../B sınıfında olan öğrencilerle WhatsApp grubu oluşturulmuş, faydalı içeriklerin paylaşımı ile düzenli bilgi alışverişi yapılmış, sürekli öğrenciler ve velilerimiz arasında iletişim kurulmuştur.
2-Uzaktan eğitim sürecinde öğrenci ve velilerin ne yapması gerektiği ile ilgili haberler ve duyurular okul web adresinde ve okul sosyal medya hesapları üzerinden düzenli olarak yayımlanmış ve okul web sitesi sürekli güncellenmiştir.
3-Sosyal medya üzerinde (watsap-Eba-instagram)üzerinden evde yapabilecekleri egzersiz programları verildi.
4-Pandemi süresince sınıf rehber öğretmeni olduğumuz sınıflara(..../B-..../B) sosyal mesafenin,maske kullanmanın el temizliğinin önemi üzerinde duruldu.
5-Eba üzerinden öğrencilerimize bilgi paylaşımları yaparak ulaşılmasını sağladık.
6-Her gün öğrencilerimize TRT kanallarında ve EBA’da yayınlanan dersleriyle ilgili Whatsapp üzerinden bilgilendirmeler yapıldı.
7-Öğrenci ve velilerimize EBA kullanım simülasyonları ile EBA platformuna giriş yapma, sayfam ve dersler alanını kullanma, ileti paylaşma vb. konularda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
8-Öğrenicilere EBA TV'de işlenen konuların tekrarı ve pekiştirilmesi amacıyla “Eğitim Bilişim Ağı (EBA)” üzerinden öğrencilere çalışmalar, ödevler, sorular gönderilmiştir.
9-İnternet üzerinden yapılacak EBA kullanımları için hazırlanan eğitici çalışmalar öğrencilerimiz ve velilerimiz ile paylaşılmıştır.
10-MEB ve TRT iş birliği ile hazır hale getirilen EBA TV frekans/kanal bilgileri ile ders programları öğrencilerimiz ile düzenli olarak paylaşılmıştır.
11- Öğrencilerimiz ile "Türkiye´nin Operatörlerinden Türkiye´nin Eğitim İçeriklerine Erişim Desteği İş Birliği Protokolü" kapsamında EBA içeriklerine ücretsiz erişim sağlayabileceklere dair bilgiler ile kampanyadan yararlanabilmek için yapılması gerekenler paylaşılmıştır.
12-Öğrencilere “Eba Canlı Dersime Nasıl Katılırım?” konularında bilgilendirmeler yapıldı.
13-....../A Sınıf öğrencilerimizin çözdükleri denemeler ve günlük soru çözüm takipleri düzenli olarak yapıldı.
14-Sınıf/Şube Rehber öğretmenler olarak öğrencilerle her daim iletişim içerisinde olarak kişisel, eğitsel ve mesleki rehberlik çalışmaları yapıldı.
15-Günü verimli kılmak için her gün evde öğrencimizin ne yaptığı, ne yapması gerektiği konusunda öğrencilerimiz takip edildi.
16-Öğrencilere sosyal medya hesapları üzerinden sordukları merak ettikleri bütün sorulara cevap verildi.
17-...../B öğrencilerinin haziran ayında girecekleri sınavlarla ilgili bilgiler verildi.sınavlara yönelik testler,deneme sınavları watsapp üzerinden paylaşıdı.okul rehber öğretmenimiz lokman kaya ile süreçle ilgili öğrencilere vıdeolar izlettirildi.
18-Uzaktan eğitime dair sorulara cevap bulabilecekleri ☎️ 444 0 632 (MEBİM) hattı hakkında bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.