Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Gaziantep ALG Spor'dan kötü haber... Büyük umutlarla başladığı sezonda ilk turda Vllaznia ile karşılaşan ALG Spor, mücadeleden yenik ayrıldı.

Normal süresi 2-2 biten maçta 10 kişi rakibine karşı 118'de İlayda Civelek ile golü bulan Antep ekibi, üstünlüğünü koruyamadı ve 120+2'de kalesinde gol gördü. Karşılaşma da penaltılara gitti. 

Penaltılarda da Aycan Yanaç, Derya Arhan ve Emine Ecem Esen kaçırınca ALG Spor karşılaşmayı 3-2 kaybetti ve elendi.  

MAÇIN HİKAYESİ

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Vllaznia, 7. dakikada Lucie Gjini'nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede ALG Spor, Vusala Seyfatdinova'nın 53. dakikada ağları sarsmasıyla skoru 1-1'e getirdi. Vllaznia'da sahneye bir kez daha çıkan Gjini, 70. dakikadaki golüyle takımını 2-1 öne geçirdi. Ataklarını sıklaştıran ALG Spor, 73. dakikada Derya Arhan'ın fileleri havalandırmasıyla skora yeniden denge getirdi ve karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Uzatmalarda Vllaznia'da Arbenita Curraj, 95. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Üst üste ataklar geliştiren ALG Spor, 118. dakikada İlayda Civelek'in golüyle 3-2 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı. Vllaznia, 120+2. dakikada Arbiona Bajraktari'nin fileleri havalandırmasıyla skoru 3-3'e getirerek karşılaşmayı penaltılara taşıdı.

Penaltı atışları sonunda ALG Spor, rakibine 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

trtspor