İstanbul’da 22 – 24 Kasım 2019 tarihleri arasında Voleybol Aday Hakem Kursu Açılacaktır. Son başvuru tarihi 15 Kasım 2019 ( Kurs mevcudu 80 kişi ile sınırlıdır)
Kursa katılmak isteyenlerin aşağıdaki şartlar uygunsa ;

Dilekçe ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Türkiye Ekonomi Bankası nezdindeki Kızılay Şubesi (Şube kodu 138) 32193 nolu (İban;TR 98 000 32 000 138 000000 32193) hesabına 250 TL ( iki yüz elli) yatırılarak (açıklamalar bölümüne İstanbul İli ve Aday Hakem Kursu Katılım Bedeli yazdırılmalıdır) banka dekontunun orijinal nüshaları ile İstanbul Voleybol İl Temsilciliğine başvurmaları gerekmektedir.

DİĞER ANTRENÖRLÜK VE HAKEMLİK DUYURULARI İÇİN BURAYA

Aranan şartlar;
1.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2. Lise veya dengi okulda okuyor ya da lise veya dengi okuldan mezun olmak,
3. 17 yaşından gün almış ve 31 yaşından (yaş hesabında içinde bulunan takvim yılının 31 Aralık tarihi baz alınır) gün almamış olmak, (30 yaşını aşan süreyi Voleybol branşında faal sporcu veya antrenör olarak geçirenler için 36 yaşından gün almamış olmak),
4.Adli sicil kaydı bulunmamak,
5.Disiplin Kurulunca 6 ay veya daha uzun süreli cezalandırılmamış olmak,Yukarıdaki şartları taşıyan ve kursa düzenli devam edenler, kurs sonunda yazılı sınavına tabi tutulurlar. MHGK tarafından hazırlanan sınav soruları, sınav sırasında ve yerinde bütün sınava katılanların huzurunda açılarak, Kurs Direktörü denetiminde adaylara dağıtılır ve sınav bitiminde toplanan sınav kağıtları görevli Kurs Direktörü tarafından MHGK ya değerlendirilmek üzere gönderilir.Kurs sonunda yazılı sınavdan en az 70 puan alarak başarılı olanlar Aday hakem olurlar ve bu Talimat uyarınca müsabakalarda görevlendirilirler.

Kursa İlk Müracaatta
-Dilekçe
-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
-Dekont (Ücretin yatırıldığına dair)
-Öğrenim Durumunu Gösteren Belge (Onaylı veya E-Devletten Alındıysa Barkotlu)

NOT: Kurs tarihi Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından değiştirilebilir.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE
İstanbul ilinde açılacak olan voleybol hakem kursuna katılmak istiyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
ADI/SOYADI:
İMZA:
ADRES:
TLF :

NOT: Hazırlanan evraklar aşağıdaki adrese teslim edilecektir.
VOLEYBOL İL TEMSİLCİLİĞİ
TVF 50. Yıl Voleybol Salonu Burhan Felek Spor Sitesi, Nuh Kuyusu Cad. Seyit Ahmet Deresi Sok. No:5 34660 Zeynepkamil, Üsküdar-İstanbul