TRT SPOR'un yaz ekranı yine dopdolu... Futboldan, atletizme, voleyboldan güreşe bir çok önemli organizasyon izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Geleceğin futbol yıldızları...

Ligler bitti ama TRT SPOR'daki futbol heyecanı bitmedi. İlk olarak geleceğin yıldızları, Türkiye'nin spor ekranında boy gösterdi.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Ukrayna, UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda ise İspanya, kupanın sahibi oldu. UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası heyecanı da yine TRT SPOR'da olacak.

Copa America coşkusu

Futbolseverler, Brezilya'nın şampiyonluğu ile sonuçlanan Copa America'yı da TRT SPOR'dan izledi.

Kadın futbolunun en büyüğü TRT SPOR'da belli oldu

Kadın futbolunun en iyileri de hünerlerini TRT SPOR'da sergiledi. ABD'nin şampiyon olduğu FIFA 2019 Kadınlar Dünya Kupası'ndaki büyük çekişmeyi futbolseverler, TRT SPOR'dan takip etti.

Daha bitmedi...

Futbol tutkunları için kesintisiz maç yayınları devam ediyor.

Hazırlık maçları...

Mesut Özil'li Arsenal, Ozan Kabak'lı Schalke, Cenk Tosun'lu Everton ve Borissia Dortmund gibi güçlü takımların oynayacağı hazırlık maçları da 13 Temmuz'dan itibaren yine bu ekrandan sizlerle buluşacak.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapışması

Ronaldo'lu Juventus, Hakan Çalhanoğlu'lu Milan ve Hazard'lı Real Madrid 17 Temmuz'daki Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda kozlarını paylaşacak. Bu müthiş turnuvanın heyecanı da TRT SPORda yaşanacak.

Milli maçların canlı yayını TRT 1'de diğer tüm gelişmeleri TRT SPOR'da...

Milli takımın 7 Eylül'deki Andorra ve 10 Eylül'deki Moldova karşılaşmaları TRT 1'den naklen yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmaların öncesi ve sonrasında yaşanan tüm gelişmeler ise TRT SPOR'da olacak.

Atletizmin nabzı TRT SPOR'da atıyor

Milli atlet Ramil Guliyev'in Elmas Lig serüveninin yanı sıra, atletizmde Dünya ve Avrupa şampiyonları da bu ekranda olacak.

Voleyboldan güreşe, plaj futbolundan yüzmeye

Gloria Cup'daki basketbol ve voleybol maçları; Ankara'daki CEV Avrupa Kadınlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonası, 2020 Tokyo Olimpiyat Elemeleri kadın voleybol karşılaşmaları ile 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası heyecanı da TRT SPOR'da yaşanacak.

FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası, Avrupa Kros Koşu Şampiyonası ve Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası da Türkiye'nin spor ekranından izleyiciyle buluşacak.

İngiltere Premier Lig heyecanı da TRT SPOR'da

TRT SPOR, bu naklen yayınlara bir yenisi daha ekliyor. Dünyanın en iyi ligi de yeni sezonda Türkiye'nin ekranında yer alacak.

İngiltere Premier Lig'de Cumartesi günleri saat 17.00'deki bir maç canlı, diğer tüm karşılaşmaların özet görüntüleri ise renkli programlarla TRT SPOR'da olacak.

Bundesliga, İtalya Kupası ve NBA...

Yeni sezonda Almanya Bundesliga ve Amerikan Basketbol Ligi'nin özetleri ile İtalya Kupası'nın tüm heyecanı da TRT SPOR ekranlarında yer alacak.

Kaynak: TRT SPOR