Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı sonrası A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş, "Bana yansıyan bir şey yok. Beşiktaş beni kovmadı. Ben de burada kalmak istiyorum. 3-5 ay sonra ne olur bilemiyorum" diye konuştu.

Bursaspor'u sahasında 2-0 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceği iddialarıyla ilgili konuştu.

“Bunun cevabı bende değil...Sezon sonu ne olur bilemiyorum"

Milli takım hakkındaki soruların cevabının kendisinde olmadığını söyleyen, “Takımdan gidecek, yönetimle kavga ediyor haberleri çıkıyordu. Ben kavgacı değilim. Hiç olmadım. Fikir ayrılıkları olmadı mı oldu. Kovsalar da gitmem demiştim. Bana yansıyan bir şey yok. Sosyal medyaya baktım iş bitmiş. Beşiktaş beni kovmadı. Ben de burada ayrılmak istiyorum. Sezon sonu da buradayım. 3-5 ay sonra ne olur bilemiyorum. Sezon sonu ne olur bilemiyorum. İki takımım çalıştırmayı doğru bulmuyorum demiştim. Hala aynı görüşteyim. Düşüncem hala geçerli. Şu an öyle bir durum yok. Şu an da milli takımın bir antrenörü var Lucescu. Ben de Beşiktaş’ın antrenörüyüm ve mukavelem var. Kamuoyunda böyle şeyler dönüyor ama bunun cevabı bende değil. Benim muhatabım sosyal medya değil, yönetim ve basındır. Yıldırım Bey orada, TFF orada, Fikret Bey orada. Sözleşmem varken nasıl gideyim?” diye sordu.

“Haftaya maça çıkacağımı düşünüyorum”

Antalyaspor maçı öncesi istifa kararı alıp almadığı hakkında da açıklamalarda bulunan Güneş, “Antalya maçı öncesi istifa haberleri çıktı yok öyle bir şey. Ben sonuna kadar burada kalmak için uğraşırım.Evet mukavelem biterse isterim milli takımı ama mukavelem bitmeden istemem. Bugün maça çıktım, haftaya da maça çıkacağımı düşünüyorum. Ben kalmak için her şeyi yaparım kovulmak için bir şey yapmam. Burada çok mutluyum. Burada beni seviyorlar ve sahipleniyorlar” dedi.

Güneş, Federasyon Başkanı ile görüşüp görüşmediği sorusuna ise şu cevabı verdi:
"Evet görüştüm ama nerede görüştüm; berbere geldiler. Berberdeydim. Ali Koç da oraya geliyor hatta.”

trtspor