A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Bu haftanın "milli hafta" olmasını istediklerini kaydeden Güneş, "Taraftarın 'benim milli takımım" olsun beklentisi var. O duyguyu morelle puanla onlara verirsek, takımı daha da çok sahiplenirler" dedi. Deneyimli çalıştırıcı, Ay-yıldızı ekibimizin grubunu ve rakiplerimizi de değerlendirdi.

Güneş, A Milli Takımımızın, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk, 25 Mart'ta da Eskişehir'de Moldova ile yapılacağı iki maç öncesi TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu.

"Mlli hafta olmasını istiyoruz"

"Birlikte çalıştığımızı herkese göstermekte yarar var. Yöneticisi, antrenörü, oyuncusu, medyası ve futbolseveri ile biz olma duygusunu oluşturmalıyız. Bizim önceliğimiz bu haftanın bir 'milli hafta' olmasıdır" diyen Güneş, kısır çekişmelerini zamanı olmadığını ifade etti. Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarın 'benim milli takımım" olsun beklentisi var"

"Futbol adına konuşulacak başka pek çok şey var ama zamanı değil. Taraftarın 'benim milli takımım" olsun beklentisi var. O duyguyu morelle puanla onlara verirsek, takımı daha da çok sahiplenirler. Medyadaki hemen hemen bütün arkadaşların gelmesine çok sevindim. Onlara teşekkür ederim."

"Temel hedefimiz gruptan çıkmak"

A Milli Takımımızın rakiplerini ve grubunu da yorumlayan deneyimli çalıştırıcı, "Grupta önemli takımlar var ama önceliğimiz Arnavutluk ve Moldova maçları. Amacımız oynadığımız tüm maçları kazanmak. Ama tabii ki temel hedefimiz kısa vadede gruptan çıkmak. Avrupa Şampiyonası'nda olmak istiyoruz. Her maçta futbol adına en güzeli yapmalıyızı. Bütün oyuncuların da hazır olmasını bekliyorum" diye konuştu

trtspor