Başvuru:
OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi özel yetenek sınavına başvurular, 19-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında OMÜ resmi web sayfası ( http://omu.edu.tr ) ve Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi resmi web sayfasındaki ( http://sbf.omu.edu.tr ) sınav kayıt linkinden 28 Temmuz 2019 günü saat 17:00’a kadar çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Adaylar başvurularını gerçekleştirdikten ve başvuruları fakültemiz tarafından online onaylandıktan sonra başvuru belgelerinin (bkz.Tablo1) çıktılarını alarak ıslak imzalı orijinal nüshasını Sportif Özgeçmiş Teslim Bürosu’na teslim etmek ve bir nüshalarını da sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü için %30 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %70’i toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesiile hesaplanacaktır. 
Antrenörlük Eğitimi Bölümü (I. ve II. Öğretim) için %30 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %70’i toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesi ile hesaplanacaktır. 
Spor Yöneticiliği Bölümü (I. ve II. Öğretim) için %70 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %30’i toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesiile hesaplanacaktır. 
Rekreasyon Bölümü için %70 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %30’u toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesi ile hesaplanacaktır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü (I. ve II. Öğretim) için %30 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %70’i toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesi ile hesaplanacaktır.  Spor Yöneticiliği Bölümü (I. ve II. Öğretim) için %70 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %30’i toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesiile hesaplanacaktır.
Rekreasyon Bölümü için %70 İllinois çeviklik test puanı + sportif özgeçmiş değerlendirmesinden alınan puanın %30’u toplanarak ÖSYM’nin vermiş olduğu standart formüle yerleştirilmesi ile hesaplanacaktır.

Kılavuzu indirmek için tıklayınız...