İzmit Ortaokulu'na öğretmen darp edildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre daha öne kızıyla ilgili bir taciz iddiası üzerine okula gelen veli ve oğlu, her yerde okul müdürünü aramaya başladı. Sınıfları da tek tek gezen veli ve oğlu, o sırada ders anlatan Abdullah K.'nın sınıfına da girdi. Öğretmen Abdullah K.' nın veliye yönelik 'Bir sorun mu var? Kimi arıyorsunuz?' demesi üzerine küfür etmeye başladı.

DARP RAPORU ALDI

Bunun üzerine dersine ara veren öğretmen Abdullah K., veliyi sakinleştirmek istedi. Ancak iyice sinirlenen öğretmen Abdullah K., veli ve yanındaki oğlu tarafından feci şekilde darp edildi. Daha sonra veli ve oğlu okuldan ayrılırken, öğretmen ise hastaneye gitti. Darp raporu da alan öğretmen Abdullah K., baba ve oğlu tarafından şikayetçi oldu.

PROTESTO EDECEKLER

Yaşanan darp olayının ardından sendikalar ve öğretmenler, darp edilen Abdullah K. 'ya destek için yarın bir araya geliyor. İzmit İnkılap Ortaokulu'nda yarın saat 12.00' de öğretmene şiddeti protesto edecek. Öğretmenler kendilerine yönelik şiddeti kınayacak.