Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Erzurumspor'u deplasmanda Moses'in 59. dakikada kaydettiği penaltı golüyle 1-0 yendi. Fenerbahçe bu sonuçla ligde ilk defa üst üste üç maç galip geldi. Erzurumspor ise bu sonuçla ligde kalma ümidini son haftaya bıraktı.

Bu sonuçla Fenerbahçe kazanarak ligde puanını 43'e yükseltti. Erzurumspor ise 32 puanda kaldı.

Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe, son maçına göre ilk 11'de 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'de geçen hafta Akhisarspor'u 2-1 yendikleri maçın ilk 11'ine göre zorunlu 2 değişikliğe gitti.

Yanal, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında cezalı Eljif Elmas ve sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın yerine Tolgay Arslan ve Miha Zajc'a ilk 11'de forma şansı verdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligde geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenildiği maça göre ilk 11'de 2 değişiklikle sahada yer aldı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Kristian Opseth ve Siphiwe Tshabalala'nın yerine Emrah Başsan ve Lokman Gör'e ilk 11'de şans tanıdı.

Öte yandan, iki eski takımının maçını izlemek için stada gelen Mert Nobre'ye, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş plaket verdi.

Kaynak: TRT SPOR