Geçen hafta küçükler kategorisini mahalli olarak yapma kararı alan Gençlik ve Spor Bakanlığı, yaptığımız haber ve baskılar sonucunda bu karardan vazgeçerek küçükler kategorisini tekrardan ulusal olarak yapma kararı aldı.  


Alınan karara tepkimiz ve daha önce yaptığımız haber için tıklayınız...


Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Maça Çıkmama Tepkisi

Gençlik ve Spor Bakanlığının küçükler kategorisini mahalli olarak yapma kararına beden eğitimi öğretmenlerinden tepki gelmişti. Sitemiz üzerinden tepkilerini dile getiren beden eğitimi öğretmenleri, bu karar ile öğrencilerin heveslerinin kırıldığını, ilde bile müsabakalara katılmayacaklarını vurguladılar. 


Bu tepkilere kayıtsız kalamayan GSB yetkilileri küçükler kategorisinde tekrardan değişikliğe giderek ulusal olarak yapma kararı aldı. Yapılan değişiklikle küçükler kategorisi artık ulusal düzeyde yapılacak. 


Değişiklik Okul Sporları Sitesinde Yayınlandı

Yapılan değişiklik okul sporları sitesinde branş, yaş ve kategori tablosunda yayınlandı. İşte yapılan değişiklik: 


 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRANŞ, YAŞ, KATEGORİ VE ISF BİLGİLERİ TABLOSU


BİR YILDIR PARALAR ÖDENMİYOR!!!


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri il dışı okul sporları müsabakalarına giden beden eğitimi öğretmenlerine, müsabakalarda görev yapan hakemlere ve kurslarda görev yapan fahri antrenörlere bir yıla aşkın ödeme yapmadığı ortaya çıktı. Sitemize gelen şikayetlerden yola çıkarak sosyal medya üzerinden araştırma yaptık ve üyelerimizin bir çoğunun ödemeler konusunda sıkıntı yaşadığını gördük. Yaptığımız haberler ve baskılar sonucunda da ödemelerin yavaş yavaş yapıldığı bilgisini aldık. 

Bedenegitimi.gen.tr / Özel Haber