Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Transfer planlaması yapan yönetim, bayram sonrasında Teknik direktör Fatih Terim ile durum değerlendirmesi yapacak.

Yapılacak toplantıda öncelikle sözleşmesi biten ve satılması gündemde olan isimlerin durumu konuşulacak. Sarı kırmızılılar ilk olarak; devre arasında Standard Liege’den satın alma opsiyonuyla kiralanan Luyindama’nın bonservisini alacak.

Kongolu stoper için Belçika kulübüne 5 milyon euro ödenecek. Galatasaray, bu transferin ardından Ryan Babel'i kadrosuna katacak.

Henry Onyekuru'yu tekrar kiralamak isteyen yönetim, Nijeryalı futbolcu için şartları zorlayacak. Selçuk İnan’ın da maaşında indirime giderek yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok ile yollarını ayıran Galatasaray'ın Ndiaye ile Semih Kaya için girişimde bulunması beklenmiyor.

Mbaye Diagne ve Younes Belhanda için gelecek yüksek bonservis tekliflerini bekleyen sarı kırmızılılar, Gökhan Töre, Şener Özbayraklı ve Deniz Türüç ile de ilgileniyor.

Kaynak: TRT SPOR