Galatasaray'da yeni sezon öncesinde ilk takviye yapıldı.Sarı kırmızılılar Türkiye Futbol Federasyonu 3'üncü Lig ekibi Anagold 24 Erzincanspor’un genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile prensip anlaşmasına vardı. 

Kulübü ile olan sözleşmesi sona eren 21 yaşındaki oyuncu ile sezonun tamamlanmasının ardından resmi imzaların atılacağı belirtildi. 

Hücum bölgesinde ofansif orta saha ve her iki kanatta da forma giyebilen Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 28 maçta 17 kez fileleri havalandırdı. 2015-2016 sezonunda Medipol Başakşehir'in alt yapısına transfer olan Kerem, kiralık olarak Bodrumspor ve Karacabey Belediye kulüplerinde de oynadı. 

Kerem Aktürkoğlu, 2 şer kez 18 yaş altı ve 19 yaş altı milli takımlarında forma giydi. Diğer yandan Galatasaray sağ bek transferinde bir kez daha Omar Elabdellaoui'yi gündemine aldı. 

Mariano'nun sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı sağ beke takviye yapmak isteyen sarı kırmızılıların Norveç'li futbolcu için bir kez daha girişimde bulunacağı belirtildi.

Yeni sezonda transferde ekonomik olarak dikkatli ilerlemek isteyen yönetimin, kulübü Olympiakos'la sözleşmesi sona erecek olan Elabdellaoui'nin transferini bitirmeyi amaçlıyor.
 

Kaynak: TRT SPOR