Gaziantep FK ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. hafta maçında karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçı Fenerbahçe 2-0 kazandı. Sarı-lacivertli takıma 3 puanı getiren golleri 51. dakikada Max Kruse ve 90+2'de Vedat Muriqi attı.

Gaziantep'in 87. dakikada Twumasi ile bulduğu gol, VAR incelemesiyle öncesinde faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.

Fenerbahçe, bu sezon ilk kez üst üste 2 deplasman galibiyeti aldı ve puanını 34'e yükseltti. Gaziantep ise 24 puanda kaldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında 25 Ocak Cumartesi saat 20.00'de Başakşehir'i konuk edecek. Gaziantep ise 24 Ocak Cuma saat 20.00'de Gençlerbirliği ile Ankara'da karşı karşıya gelecek.

VEDAT MURİQİ'DEN 'TAKTİK' KIRMIZISI!

Fenerbahçe'de 80. dakikada sarı kart gören Vedat Muriqi, 90+5'de ikinci sarıyı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Muriqi kırmızı görmese gelecek hafta oynanacak Başakşehir maçında cezalı olacaktı. Kırmızı kart sonrası Kosovalı golcü hafta içi kupada oynanacak Kayserispor maçında cezasını çekecek ve Başakşehir maçında oynayabilecek.

Haber7