Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığının ardından teknik direktörlük pozisyonu için anlaşma sağlanan Domenec Torrent İstanbul'a geldi.

Başkan Burak Elmas, akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısında İspanyol antrenörle anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

59 yaşındaki çalıştırıcı, Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptığı dönemde Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de çalışmıştı.Torrent'in kariyeriTorrent, kariyerinin büyük bölümünde vatandaşı Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptı.Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Guardiola ile çalışan İspanyol teknik adam, haziran 2018'de ABD takımlarından New York City takımının başına geçti. Burada 60 resmi maçta görev alan Torrent, 29 galibiyet, 14 beraberlik ve 17 yenilgi yaşadı.Torrent, Kasım 2019'da ABD temsilcisin ayrılmasından sonra Temmuz 2020'de Brezilya'nın Flamengo takımının başına geçti. Burada da yaklaşık 3,5 ay çalışan 59 yaşındaki teknik direktör, 26 resmi karşılaşmada 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi gördü.Domenec Torrent, yaklaşık 14 aydır herhangi bir takım çalıştırmıyor.